Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Judoclub Boekel verzorgt sinds 1969 judolessen aan jongens/meisjes vanaf 5 jaar uit Boekel en omgeving. Dit doen we op een leuke en sportieve manier met veel aandacht voor discipline en respect voor elkaar. Judo is zeker geen vechten, maar een japanse verdedigingssport. Je leert diverse worpen en grepen, maar je leert ook goede valtechnieken.

Elke vrijdagavond zijn de trainingen in zaal C2 van sporthal de Burcht. Een aantal keer per jaar is er mogelijkheid om op toernooi te gaan in de regio. Elk jaar in november organiseren we onze clubkampioenschappen. Een gezellig en leuk toernooi voor onze eigen leden. Hierbij worden de leden zoveel mogelijk op hun eigen niveau in poules ingedeeld. Uit onderlinge partijtjes komt dan per poule een clubkampioen. Maar zeker zo belangrijk die dag is de "stijlprijs". Dit is de prijs voor de mooiste worp van het toernooi. Twee keer per jaar wordt er een examen afgenomen en wordt gekeken of je een hogere slip/band verdiend.

Daarnaast organiseren we ook andere leuke activiteiten voor onze leden. Wat voorbeelden: pieten die de training bezoeken, apenkooien in carnavalskleren, paaseieren zoeken en ons jaarlijkse kamp. We gaan dan naar een kamplocatie en hebben daar een leuk en gezellig weekend.

Aanstaande activiteiten:

Judoclub Boekel heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!